Maak je woning winterklaar

De donkere dagen zijn begonnen, de tijd van in het donker naar je werk gaan en in het donker thuis komen. Een koude, maar toch ook gezellige tijd waarin je toch veelal veel tijd thuis en binnen doorbrengt. Maak jouw woning daarom winterklaar om lekker te kunnen cocoonen.

Slimme thermostaat

Wat is er nu beter dan thuis komen in een warm huis? Stel je thermostaat zo in dat hij alvast gaat opwarmen een half uurtje voordat je verwacht thuis te komen. Dan loop je voortaan de woonkamer in alsof je een warm bad inloopt. Denk ook aan het milieu en zorg dat je thuis lekker een warme trui en dikke sokken of pantoffels draagt, dan hoef je minder te stoken.

Veel kaarsen

Veel kaarsen in je woonkamer is niet alleen gezellig, maar geeft ook extra licht en warmte. Varieer in vorm, hoogte en stijl voor een speels en sfeervol resultaat. Zet de kaarsen in groepjes op verschillende plekken bij elkaar voor het mooiste licht en effect. 

Dikke gordijnen

Naast dat je moet zorgen dat het zo min mogelijk tocht in huis, zorgen dikke gordijnen ook voor het buitenhouden van de koud die door de ramen komt. 

Kussens / plaids

Gooi lekker veel kussens en plaids op je bank en fauteuils zodat je na een lange dag werken je jezelf heerlijk kan nestelen. 

Warme verlichting

Fel, wit licht voelt koel aan dus zal niet bijdragen aan het warme gevoel in je interieur. Zorg voor lampen met dimmers en een zachte gele kleur zodat je hierdoor een gezellige, warme sfeer creëert. 

Isoleer waar je kan

Als je het nog niet hebt gedaan, zorg dan dat je met tochtstrips voorkomt dat er tocht binnen komt bij ramen en deuren. Check ook binnenkomende leidingen en pijpen, als daar gaten zitten kan je die het beste dichten met kit. 

 

Verkoper van Boelestein 2
8

Bij het eerste contact hadden we al een goede indruk en klik met de makelaar en alles is soepel en snel verlopen

Verkoper van Willem de Zwijgerlaan 14 B
9

Ik ben erg blij met deze makelaar. Dit is niet het eerste object dat ik via deze makelaar snel en goed verkocht heb en ik ben met alle vertrouwen ook nu weer met deze makelaar in zee gegaan.

Verkoper van Kortegracht 12
10

Prettige snelle communicatie zowel met mij als met de verkopende makelaar. Snelle actie en service. Goed resultaat.

Lees meer
Terug
Recent bekeken