Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
9

Ze zijn deskundig en helpen je stap voor stap op een prettige manier door het proces. Dienstverlening is uitstekend.

Mevr. Tamara van der Wagen (zoeken en aankoop)
10

Het contact met Succesmakelaars & financieel adviseurs verloopt altijd snel, soepel en is deskundig. Zowel in een afspraak, als per e-mail of telefoon verloopt de communicatie vlot en vriendelijk. Alle teamleden binnen het bedrijf zijn op de hoogte van de lopende zaken waardoor het niet uitmaakt wie je spreekt, vragen kunnen altijd bij iedereen worden neegelegt en worden snel beantwoord. Wat het persoonlijk maakt is dat iedereen je bij de voornaam kent en er veel moeite wordt gedaan om echt een goed beeld te krijgen van onze situatie en waar we naar opzoek waren. Het kopen van een woning was voor mij nieuw en dan is het fijn dat alles in begrijpelijke taal wordt uitgelegt en er helder is wat de te nemen stappen en vervolgstappen zijn. Al het werk wordt uit handen genomen en om die reden hebben wij snel en onbezorgd een geweldig huis kunnen kopen. Naast de hulp bij het zoeken en aankopen van een huis kunnen we ook voor onze belastingaangifte en vele andere financiële diensten hier terecht. Wij zijn zeer tevreden en willen het gehele team van Succesmakelaars bedanken!

Dhr. Joost Struijk (zoeken en aankoop)
10

Het contact liep vlekkeloos en dankzij de deskundigheid zijn we aan onze droom geholpen. De persoonlijke benadering is fantastisch. Kennis en kunde komen samen en Fatima als Klant fantastisch.

Anoniem
10

They were always supportive and helpful explaining every document I had to sign. We found some problems during the process, but they always found the way to solve it, and helped me with the difficulties involved after a divorce. Ik ben heel erg blij en dankbaar!

Mevr. Millenaar
9

Zeer prettige samenwerking, er is een professionele verkoopbrochure met wervende tekst en goede fotou2019s opgesteld, met als resultaat verkoop binnen 1 week!

Chantal
10

Heel fijn dit traject, niet alleen het contact met de makelaar, maar ook met de andere medewerkers. Ondanks de veelheid blijft het overzichtelijk en blijft de service prettig en snel. Ook een pluspunt: realistisch. Dat helpt met een planning die slaagkans heeft!

Rene Huijsing
10

Zeer prettig contact, gedegen aanpak. We voelen ons thuis bij Succes makelaars

Dhr. Elbert Stroosma
9

Mijn huis vlot verkocht door Succemakelaar in Leusden. Van begin tot het eind hebben ze me goed geadviseerd en op de hoogte gehouden en als ik vragen had namen ze daar alle tijd voor. Het is een prettig team die je in heldere taal de dingen uitleggen. (Je verkoopt tenslotte niet elke week je huis) Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.

Dhr. Freek Diets (zoeken en aankoop)
10

Daar waar ik dacht dat het niet mogelijk was, omdat ik ondernemer ben. Kreeg Hendrik-Jan dit toch mooi voor elkaar! Echt fantastisch!

Anoniem
10

Succesmakelaars is een heldere en eerlijke partij die je deskundig adviseert, hun kennis in de woningmarkt zorgt voor een fijne afhandeling. Wij zijn erg blij dat Succesmakelaars op ons pad kwam en ons heeft geholpen met de aankoop en de hypotheek. Ze nemen de tijd voor je en informeren je uitvoerig.

Jan de Jong
8

Het is wellicht een idee bij het kennismakingsgesprek de samenstelling van het bureau te bespreken en aan te geven met wie de klant voor welke werkzaamheden te maken krijgt.

Jan de Jong
7

Een prettig makelaarskantoor waar iedereen zijn uiterste best doet en geen moeite te veel is maar waarvan voor zover ik kan overzien sommige personen soms overbelast zijn.

Dhr. Robert Krommenhoek (zoeken en aankoop)
9

Alles is geregeld maar moest er wel soms zelf achteraan. De partij was goed en deskundig dat was duidelijk zichtbaar Ze hebben de aan en verkoop van mijn huizen geregeld met een succes resultaat

Anoniem
9

Duidelijk, vakkundig, vriendelijk; de makelaar geeft goede adviezen, denkt mee en denkt vooruit, onderhandelt op een prettige manier. Hij is echt ontzettend goed bereikbaar en reageert snel op vragen. Kortom: een top-makelaar!

Anoniem
8

Bij het eerste contact hadden we al een goede indruk en klik met de makelaar en alles is soepel en snel verlopen

Mevr. Marissa Blok
9

Vanaf het eerste moment heel prettig contact gehad. Zowel de Makelaar als het kantoor zijn goed en snel bereikbaar. Ik heb het idee dat mijn huis niet beter verkocht had kunnen worden.

Anoniem
9

Ik ben erg blij met deze makelaar. Dit is niet het eerste object dat ik via deze makelaar snel en goed verkocht heb en ik ben met alle vertrouwen ook nu weer met deze makelaar in zee gegaan.

Corina Muller
9

Ik kan zo vaak bellen als ik wil en word altijd vakkundig & vriendelijk te woord gestaan

Dhr. Mark Peters (gerichte aankoop)
10

Geweldig geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning, zowel in advies als in onderhandeling en aankoop. Ook de papieren rompslomp geweldig afgehandeld. Kortom een echte aanrader!!!

Dhr. D. Torosian (gerichte aankoop)
10

De afhadeling verliep zeer goed. Ik ben zeer regerend over succes makelaars en de flexibiliteit. Ik zal het zeker verder aanraden aan anderen want zo ben ik ook zelf bij hen beland.

Martincc
10

Zeer hulpvaardig, meedenkend en heeft verstand van zaken.

Dhr. Martin Concha Cortijo
9

Contact verliep goed. Denkt met je mee. Erg goede service. Kan ze absoluut aanraden. Dus voor goede verkoop/aankoop kunt u bij hun zijn.

Mevr. Claudia van Oven
8

Ik zal Succes Makelaars zeker aanraden en Hendrik Jan ook. Hij is vriendelijk en professioneel. De reden waarom wij deze makelaar hebben gekozen. Heel fijn om mee samen te werken. Met Ingeborg hadden wij dat gevoel minder. Maar dat is een persoonlijke gevoelskwestie. Dit geld natuurlijk niet voor iedereen. Ik heb een huis gekocht en verkocht bij Succes. Had een flesje wijn of iets in de trant van waardering richting de cliënt wel leuk gevonden. Al met al goede service en een fijne samenwerking.

Martincc
10

Hendrik Jan weet wat hij doet. Verstand van zaken en denkt goed mee. En vriendelijk!

Mevr. Sandra Beltgens
9

Hendrik-Jan is een fijne makelaar. Met een persoonlijk benadering. Echter zakelijk op de momenten dat het gewenst is. Tevens ook als aankoop makelaar aan te bevelen.

Claudia van Oven
9

Hendrik-Jan is een fijne, professionele makelaar. Die zijn afspraken nakomt. Als makelaar raad ik hem zeker aan.

Martin Concha Cortijo
9

Ik ken Hendrik Jan al een tijd. Doet net dat stapje meer. Prettig in de omgang.

Anoniem
9

Prettig contact. Bereikbaar en duidelijk. Soms heel prettig dat ze ook Jip en Janneke taal spreken, zodat ik het zelfs begrijp.

Jan de Jong
7

Wij hebben vertrouwen in jullie. Het zou handig zijn als er een vaste kantoormedewerkster per project zou zijn zodat die de actualiteit goed kan volgen en de voortgang goed in de gaten kan houden. De klant heeft niet altijd inzicht in wie wanneer beschikbaar is. Altijd naar Hendrik-Jan vragen kan natuurlijk ook maar dat zou hem wellicht te zwaar belasten. Maar we zijn tot hiertoe zeer tevreden! Jan W.J. de Jong

Anoniem
10

Ik kan niet anders zeggen dan een top makelaar zeer zeker aan te raden. Zowel aankoop als verkoop uitstekend gedaan.

Anoniem
10

Zeer tevreden over de verkoopopbrengst. Vanaf het eerste contact tot aan de notaris ben ik super fijn geholpen. Het was fijn om een makelaar te hebben die meer weet dan alleen maar de verkoop van mijn appartement.

Dhr. Eelco Knops
9

Een erg professionele en prettige ondersteuning, snel efficiënt en eerlijk. Volgende keer bel ik weer en doe ik graag een beroep op de kennis en expertise van Hendrik-Jan en Lucienne en hun team. De persoonlijke aandacht tijdens het verkoop proces is prettig en inzichtelijk, waarop je zelf keuzes kan maken. Dank jullie wel. Eelco Knops

Anoniem
7

Hoewel het contact met de makelaar heel goed begon en hij duidelijk veel kennis en ervaring meebracht, verslechterde het contact gedurende het verkoopproces. De makelaar was slecht bereikbaar, we moesten vaak lang op antwoord wachten, er was veel onduidelijkheid en we kregen het gevoel dat het aan ons lag. Dit betreft overigens de makelaar zelf, niet het makelaarskantoor, hier hebben wij goede ervaringen mee, evenals de andere makelaar op dit kantoor. Dit was onze eerste verkoop en we waren echt op zoek naar iemand die ons wilde begeleiden. Indien je dit niet zo nodig vindt, dan is dit een prima makelaar.

Anoniem
9

Ze luisteren naar je en doen wat je zegt. Zijn altijd bereikbaar en zijn flexibel. Verder fijne mensen om mee samen te werken.

Dhr. Siebert
10

Hele prettige en deskundige makelaar, zowel aankoop- als verkoopmakelaar. Enige opmerking; paar kleine missertjes in de backoffice (plaatsen teksten op Funda zaten enkele fouten maar werden snel hersteld), verder super tevreden. Woning is snel verkocht voor een mooie prijs. Advies voor aankoop nieuwe woning is als bijzonder waardevol geacht, zonder dit advies hadden wij onze mooie nieuwe woning mogelijk misgelopen.

De Jong
9

prettige samenwerking, kort op de bal en actief meegedacht

Anoniem
10

Goed advies! Huis direct de eerste dag al verkocht voor een hele goede prijs. Heeft veel ervaring, ook in financieel advies, en dat merk je!

Chris Stegeman
8

Fijn contact, er wordt meegedacht. Wat is redelijk en voldoet aan de wensen van verkoper.

Marijke de Gooijer
9

Een huis verkopen doe je niet zo vaak in je leven. ik vind het bijzonder prettig dat het contact met de makelaar mij steunt in het nemen van beslissingen en het zetten van allerlei stappen. Ik voel me daardoor een stuk zekerder.

Roy van den Berg
8

De makelaar straalt veel vertrouwen uit. Wel oogt het heel druk en is er niet altijd tijd om de zaken goed af te ronde en is er niet altijd pro-actieve communicatie.

Vermunt
8

Goed ga nu afwachten tot huis op markt komt wat nu de RES zijn.tot nu toe zeer tevreden.

Marco Prinsen
7

Gemaakte afspraken worden altijd schriftelijk teruggekoppeld. De reden van mijn cijfer 7 is dat het niet altijd volledig is, en ik zelf daarom nog een keer moet vragen en dat vind ik jammer.

Martin Siebert
10

Goed ter zake kundig advies, zowel in de rol als aankoopmakelaar als verkoopmakelaar

Anoniem
9

Niet alleen aan-en verkoop van woningen, maar ook financieel alles regelen. Erg handig. Korte lijnen en scherp op de details

Mevr. Nikki van Maanen
9

Goed.

Anoniem
9

Niet alleen aan-en verkopen, maar ook de financiën regelen. Super handig. Verder korte lijnen en scherp op de details. ud83dudc4d

A. Schäffer
8

Er is nog weinig te beoordelen, het is nog even afwachten of er een geschikte woning wordt gevonden.

Maaike van Roomen
10

Heeft ons heel goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Ook bij de verkoop van ons huidige huis gaat alles professioneel, met goede ideeën en alles in overleg. Geeft realistische verwachtingen. Al met al heel prettig.

Anoniem
10

Prettige snelle communicatie zowel met mij als met de verkopende makelaar. Snelle actie en service. Goed resultaat.

Anoniem
9

Wij hadden gevraagd om een snelle en duidelijke service, nou die hebben we gekregen!!! Perrie van Succesmakelaar heeft ons super snel geholpen en heeft alles heel goed en snel voor ons geregeld... Wij zijn super blij met de manier waarop wij zijn geholpen door Perrie. Perrie, Bedankt voor allesud83dudc4d Groeten Collin en Jacintha

Terug
Recent bekeken