Dit hebben onze klanten ervaren...

Mevr. Sandra Beltgens
9

Hendrik-Jan is een fijne makelaar. Met een persoonlijk benadering. Echter zakelijk op de momenten dat het gewenst is. Tevens ook als aankoop makelaar aan te bevelen.

Claudia van Oven
9

Hendrik-Jan is een fijne, professionele makelaar. Die zijn afspraken nakomt. Als makelaar raad ik hem zeker aan.

Martin Concha Cortijo
9

Ik ken Hendrik Jan al een tijd. Doet net dat stapje meer. Prettig in de omgang.

Anoniem
9

Prettig contact. Bereikbaar en duidelijk. Soms heel prettig dat ze ook Jip en Janneke taal spreken, zodat ik het zelfs begrijp.

Jan de Jong
7

Wij hebben vertrouwen in jullie. Het zou handig zijn als er een vaste kantoormedewerkster per project zou zijn zodat die de actualiteit goed kan volgen en de voortgang goed in de gaten kan houden. De klant heeft niet altijd inzicht in wie wanneer beschikbaar is. Altijd naar Hendrik-Jan vragen kan natuurlijk ook maar dat zou hem wellicht te zwaar belasten. Maar we zijn tot hiertoe zeer tevreden! Jan W.J. de Jong

Anoniem
10

Ik kan niet anders zeggen dan een top makelaar zeer zeker aan te raden. Zowel aankoop als verkoop uitstekend gedaan.

Anoniem
10

Zeer tevreden over de verkoopopbrengst. Vanaf het eerste contact tot aan de notaris ben ik super fijn geholpen. Het was fijn om een makelaar te hebben die meer weet dan alleen maar de verkoop van mijn appartement.

Dhr. Eelco Knops
9

Een erg professionele en prettige ondersteuning, snel efficiënt en eerlijk. Volgende keer bel ik weer en doe ik graag een beroep op de kennis en expertise van Hendrik-Jan en Lucienne en hun team. De persoonlijke aandacht tijdens het verkoop proces is prettig en inzichtelijk, waarop je zelf keuzes kan maken. Dank jullie wel. Eelco Knops

Anoniem
7

Hoewel het contact met de makelaar heel goed begon en hij duidelijk veel kennis en ervaring meebracht, verslechterde het contact gedurende het verkoopproces. De makelaar was slecht bereikbaar, we moesten vaak lang op antwoord wachten, er was veel onduidelijkheid en we kregen het gevoel dat het aan ons lag. Dit betreft overigens de makelaar zelf, niet het makelaarskantoor, hier hebben wij goede ervaringen mee, evenals de andere makelaar op dit kantoor. Dit was onze eerste verkoop en we waren echt op zoek naar iemand die ons wilde begeleiden. Indien je dit niet zo nodig vindt, dan is dit een prima makelaar.

Anoniem
9

Ze luisteren naar je en doen wat je zegt. Zijn altijd bereikbaar en zijn flexibel. Verder fijne mensen om mee samen te werken.

Dhr. Siebert
10

Hele prettige en deskundige makelaar, zowel aankoop- als verkoopmakelaar. Enige opmerking; paar kleine missertjes in de backoffice (plaatsen teksten op Funda zaten enkele fouten maar werden snel hersteld), verder super tevreden. Woning is snel verkocht voor een mooie prijs. Advies voor aankoop nieuwe woning is als bijzonder waardevol geacht, zonder dit advies hadden wij onze mooie nieuwe woning mogelijk misgelopen.

De Jong
9

prettige samenwerking, kort op de bal en actief meegedacht

Anoniem
10

Goed advies! Huis direct de eerste dag al verkocht voor een hele goede prijs. Heeft veel ervaring, ook in financieel advies, en dat merk je!

Chris Stegeman
8

Fijn contact, er wordt meegedacht. Wat is redelijk en voldoet aan de wensen van verkoper.

Marijke de Gooijer
9

Een huis verkopen doe je niet zo vaak in je leven. ik vind het bijzonder prettig dat het contact met de makelaar mij steunt in het nemen van beslissingen en het zetten van allerlei stappen. Ik voel me daardoor een stuk zekerder.

Roy van den Berg
8

De makelaar straalt veel vertrouwen uit. Wel oogt het heel druk en is er niet altijd tijd om de zaken goed af te ronde en is er niet altijd pro-actieve communicatie.

Vermunt
8

Goed ga nu afwachten tot huis op markt komt wat nu de RES zijn.tot nu toe zeer tevreden.

Marco Prinsen
7

Gemaakte afspraken worden altijd schriftelijk teruggekoppeld. De reden van mijn cijfer 7 is dat het niet altijd volledig is, en ik zelf daarom nog een keer moet vragen en dat vind ik jammer.

Martin Siebert
10

Goed ter zake kundig advies, zowel in de rol als aankoopmakelaar als verkoopmakelaar

Anoniem
9

Niet alleen aan-en verkoop van woningen, maar ook financieel alles regelen. Erg handig. Korte lijnen en scherp op de details

Mevr. Nikki van Maanen
9

Goed.

Anoniem
9

Niet alleen aan-en verkopen, maar ook de financiën regelen. Super handig. Verder korte lijnen en scherp op de details. ud83dudc4d

A. Schäffer
8

Er is nog weinig te beoordelen, het is nog even afwachten of er een geschikte woning wordt gevonden.

Maaike van Roomen
10

Heeft ons heel goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Ook bij de verkoop van ons huidige huis gaat alles professioneel, met goede ideeën en alles in overleg. Geeft realistische verwachtingen. Al met al heel prettig.

Anoniem
10

Prettige snelle communicatie zowel met mij als met de verkopende makelaar. Snelle actie en service. Goed resultaat.

Anoniem
9

Wij hadden gevraagd om een snelle en duidelijke service, nou die hebben we gekregen!!! Perrie van Succesmakelaar heeft ons super snel geholpen en heeft alles heel goed en snel voor ons geregeld... Wij zijn super blij met de manier waarop wij zijn geholpen door Perrie. Perrie, Bedankt voor allesud83dudc4d Groeten Collin en Jacintha

Dhr. Bertus van Dalen (zoeken en aankoop)
10

Bij het afzeggen van een bezichtiging waar deze makelaar de verkoper vertegenwoordigde, bleek hij markt uitstekend te kennen en wilden wij met hem in zee. Bekeek meerdere woningen met ons, maar ook zonder ons in opdracht. Was kritisch over onze keuzes en verdiepte zich echt in onze situatie. Daardoor kon hij precies het goede bod doen, in een wat langer onderhandelingstraject, terwijl we met onverminderd enthousiasme andere bezichtigingen deden. Deze makelaar is in zijn communicatie en kennis zeer accuraat, kent meerdere wegen om te bewandelen, is flexibel in hoe iets kan worden afgehandeld, maar neemt voor belangrijke dingen zeker de tijd om tot een echt goed advies te komen en aarzelt niet om door te vragen tot hij genoeg informatie heeft. Spoorde als klap op de vuurpijl ook nog kwijtgeraakte vergunningen op, controleerde of de bouw goed was uitgevoerd en bezocht de gemeente om te peilen wat e.e.a. te betekenen had. Een heel plezierig en effectief traject, echt uitstekende dienstverlening.

Dhr. Wim Pieneman
9

Het contact was plezierig en vertrouwd. De gemaakte afspraken zijn allemaal goed nagekomen. De samenwerking was plezierig, wij zijn ontzettend blij met deze makelaar.

Anoniem
9

Alles liep erg goed. Vanaf de 1e afspraak een goed gevoel. Ook het contact verliep erg makkelijk. Ook buiten werktijden kon ik terecht met vragen. Zeker een aanrader.

Dhr. Elwin (zoeken en aankoop)
8

Professionele makelaar. Aan de ene kant heel vakkundig en aan de andere kant heel sociaal en klantgericht.

Dhr. John Weustenraad (zoeken en aankoop)
9

Ingeborg is zeer resultaatgericht deskundig en efficiënt. Ze vraagt als aankoopmakelaar goed door naar eisen en wensen. Op basis van de uitkomst zoekt ze een huis in een omgeving die ook recht doet aan de doelgroep. Echt maatwerk en ...met succes! Wij zouden haar zo weer nemen.

Dhr. Richard van Leeuwen
9

Een laagdrempelig en deskundig makelaarskantoor met veel kennis van de lokale markt. Dit resulteert in een korte doorlooptijd. Zeer zeker aan te bevelen!

Anoniem
8

Contact verliep soepel. Hij was erg goed voorbereid. Kende de marktwaarde goed. Jong persoon met een frisse kijk op de huizenmarkt.

Mevr. Kaldenberg (zoeken en aankoop)
9

Met een professionele en zeer deskundige aanpak heeft Hendrik-Jan mij top geholpen bij de aankoop van de nieuwe wonining!

Terug
Recent bekeken