Professionele begeleiding bij verhuur

Wil je een woning verhuren? Tijdelijk of permanent? Succesmakelaars biedt je oplossingen op maat.

Tijdelijke verhuur
Heb je je woning nog niet verkocht en al een nieuwe woning gekocht of gehuurd? Niets is zo vervelend en zorgelijk als dubbele woonlasten. Tijdelijke verhuur is dé oplossing! Ook indien je vanwege de zorg om dubbele woonlasten wacht met de aankoop van een nieuwe woning. Voor tijdelijke verhuur zoeken wij een tijdelijke huurder en brengen wij voor jou een huurovereenkomst tot stand conform de Leegstandswet. Een hele zorg minder! Je houdt zo bovendien het huis beschikbaar voor een eventuele verkoop.

Permanente verhuur
Continuïteit en minimale zorgen. Dat is waar wij naar streven indien wij voor jou de bemiddeling bij permanente verhuur verzorgen. Bij permanente verhuur kijken we naar jouw langetermijnbelang.

Welke huurprijs kan ik vragen? Met welke regelgeving moet ik rekening houden? Wij adviseren en informeren je hierover. Na opdracht presenteren wij jouw woning optimaal, onder andere op Funda. Via ons netwerk gaan we actief op zoek naar een goede huurder en voeren onder meer een uitgebreide huurderscheck uit. Verhuurd? Gefeliciteerd! Wij stellen de huurovereenkomst voor je op en leiden de sleuteloverdracht in goede banen. In samenwerking met een professionele vastgoedbeheerder bieden wij je de mogelijkheid om het technische beheer en huurincasso professioneel uit te besteden. Kortom, wij ontzorgen je compleet!

Zoek je een huurwoning? 
Als woningzoekende maak je de keuze om een woning te kopen of te huren. Dit is heel persoonlijk en voor iedereen verschillend. Het huren van een woning biedt in ieder geval veel gemak en flexibiliteit. Succesmakelaars biedt naast koopwoningen ook huurwoningen aan. Ben je op zoek naar een huurwoning? Schrijf je dan gratis in en ontvang geheel vrijblijvend het woningaanbod dat aan jouw zoekcriteria voldoet.

Neem contact op