Project Huren aan Jansbuitensingel

Aan de rand van het levendige stadshart van Arnhem wordt het voormalige Interpolis-kantoor getransformeerd tot een te gekke woonlocatie. Verdeeld over 6 woonlagen komen er in totaal 40 ruime appartementen met huurprijzen vanaf € 840,- tot en met € 1160,- per maand, exclusief servicekosten

Je kunt kiezen uit driekamerappartementen met woonoppervlakten van 61 tot 137 m2. Welke je ook kiest, je woont er uitstekend. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht. De moderne Keller keuken heeft volledig Siemens inbouwapparatuur, waardoor koken gemakkelijker en leuker wordt. Je ontspant lekker in je patio of loggia. De badkamer en apart toilet zijn luxe afgewerkt. De wasmachine en/of droger sluit je eenvoudig aan in de inpandige berging. Daarnaast heeft elk appartement ook nog een externe berging. In de kelder bevindt zich een grote fietsenstalling. En 'last but not least' beschik je over een prive parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

De locatie is super. Je woont hier straks aan een statige laan met veel groen, pal tegenover een fontein. Uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Een bushalte vind je al 200 meter verderop. Binnen vijf minuten ben je op Arnhem CS. Vanuit de parkeergarage rij je in nog geen half uurtje naar Apeldoorn. Hartje Nijmegen, hooguit 20 minuten.

En er is nog meer gemakkelijk dichtbij. Denk aan winkels voor dagelijkse benodigdheden of warenhuizen en boetieks om te shoppen. Speelplekken, kinderopvang en scholen voor kids. Horeca in alle soorten en maten, zoals restaurants of ga eens voor die nieuwe take-away! De stad heeft bovendien een schat aan cultuur en bezienswaardigheden. Zo blijf je ontdekken. Wat wil je nog meer!

Huurder ontvangen medio november de sleutels. Er is veel belangstelling voor de appartementen. In juli start de verhuur met een online inschrijving. Schrijf je nu alvast op de projectsite in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!