Mijn favorieten

OP DE HOOGTE


Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Succesmakelaars Leusden, de huizenmarkt of in de verkoop komende woningen? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

 

Samenwerking tussen Van de Wall Amersfoort en Den Daas Leusden verder uitgebreid

Om nog beter in te kunnen spelen op de veranderende markt breiden Van de Wall Succesmakelaars in Amersfoort en Den Daas Succesmakelaars in Leusden hun partnership verder uit. In dat kader zal Van de Wall zijn werkzaamheden vanaf 1 juni vanuit de hoofdvestiging in Leusden voortzetten. 


Wat verandert er voor u?

Door de teams van Van de Wall Succesmakelaars en Den Daas Succesmakelaars ook fysiek samen te voegen, krijgen we een nog betere bezetting en de capaciteit om ons gerichter en creatiever voor u in te zetten. Bovendien zorgt een groter team voor meer kennis en een uitgebreider netwerk zodat we makkelijker dé koper van uw woning vinden. Wie weet profiteert u daar binnenkort al van! 

Met veel plezier kijken we uit naar deze nieuwe impuls!
____________________________

 

Samenwerking met 2Divorce

Wie gaat scheiden, heeft behoefte aan rust en zekerheid. Aan goed onderling overleg. Concrete stappen en overzicht, zodat je weet waar je staat. Het laatste waar u op zit te wachten, is alsnog ruzies te krijgen over allerhande zaken. Ook met betrekking tot een gezamenlijk bezit zoals een woning is het daarom handig om te kiezen voor een onafhankelijke bemiddelaar. 
Succesmakelaars werkt daarom sinds kort samen met 2Divorce. Inge Verschuur is scheidingsbemiddelaar (regio Amersfoort, Soest en Zeist) en kan helpen om constructieve oplossingen te zoeken tijdens discussies. Daarnaast adviseert 2Divorce in alle mogelijke praktische, juridische, financiële, fiscale en emotionele onderwerpen. Gemaakte onderlinge afspraken worden daarbij vastgelegd.

Meer informatie: www.2divorce.nl of mail verschuur@2divorce.nl
____________________________
 

Vernieuwde website Succesmakelaars Leusden

Momenteel wordt hard gewerkt aan de vernieuwde website van Succesmakelaars. Met deze nieuwe site zijn we nog beter op de toekomst voorbereid. Door een optimale integratie van ons softwaresysteem met de website kunnen we doelgerichter werken en onze klanten eenvoudiger van up-to-date informatie voorzien en sneller helpen. Bijvoorbeeld de aankoopservice met gratis zoekopdracht is daar een mooi voorbeeld van. Zo kunnen vraag en aanbod beter op elkaar worden afgestemd. Dat vergroot de verkoopkansen van uw woning en de mogelijkheid dat wij het huis van uw dromen vinden! Deze vernieuwde website is bovendien gebouwd voor toekomstige ontwikkelingen. Nieuwe tools en standaarden kunnen vlekkeloos worden geïmplementeerd. En alles in de nieuwe, frisse uitstraling. U begrijpt dat wij enthousiast zijn. Hopelijk bent u dat ook!
____________________________
 

Hendrik-Jan Rinkel nieuwe makelaar Den Daas Succesmakelaars Leusden

Vanaf 1 juli 2012 is Hendrik-Jan Rinkel RMT / EHP (voorheen Winkel Woningmakelaars) gevestigd als makelaar op het kantoor van Den Daas Succesmakelaars in Leusden. Samen met Cor den Daas zal hij zich bezig gaan houden met de particuliere en zakelijke markt. Hendrik-Jan is naast Makelaar-Taxateur o.z. ook Erkend Hypothecair Planner. Dit betekent dat hij niet alleen kan adviseren rondom de woningfinanciering, maar ook uw toekomstige financiële situatie kan plannen. Met Hendrik-Jan Rinkel heeft Den Daas Succesmakelaars nu alle benodigde expertise in huis om klanten van A tot en met Z te kunnen helpen bij de aan- of verkoop van hun huis.
____________________________
 

'Instijlverkocht' helpt mee uw woning te verkopen

Hoe snel uw huis wordt verkocht hangt voor een groot deel af van onveranderlijke elementen. De ligging van uw huis, vraag en aanbod op de woningmarkt, de hoogte van de hypotheekrente etc. Allemaal factoren waar u niets aan kunt veranderen. Verkoopstyling, het verkoopklaar maken van uw huis, is een manier waarmee u het verkoopproces van uw huis wel positief kunt beïnvloeden.

Dit proces kunnen we samen realiseren. Instijlverkocht komt voor een kennismakingsgesprek bij u langs. Tijdens dit gesprek bekijken zij met u de woning, en zullen u alvast voorzien van een aantal tips. Binnen een aantal dagen ontvangt u van ons een kort en bondig rapport waarmee u zelf aan de slag kunt. Dit bespaart u een hoop kosten. Als deze acties zijn uitgevoerd komen zij voor de finishing touch en stylen de woning. Voor meer info instijlverkocht.nl
   

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen