Mijn favorieten

Huis verkopen Leusden en omstreken

Omdat verkopen een vak apart is

Soms veranderen uw woonwensen. Uw financiële situatie, uw leeftijd, een gezinsuitbreiding, maar ook een scheiding kunnen u doen verlangen naar een andere woning. Dat klinkt eenvoudig, maar dan moet u wel eerst uw eigen huis verkopen. Juist nu de huizenmarkt onder druk staat, is het daarom extra belangrijk om goed te overwegen welke makelaar u in de arm neemt.

De Succesmakelaars hebben een gemiddelde verkooptermijn die lager ligt dan de huidige norm. Zoals u zult begrijpen doen wij daarom geen enkele concessie aan onze samenwerking en werkwijze. Wij gaan er vanuit dat u ook geen moeite heeft met ons grotere netwerk, kennisniveau en lokale affiniteit. Meer makelaars voor hetzelfde geld!

Wij zijn ons bewust van het grote belang van een goede verkoop van uw woning/appartement in de regio Leusden. Voor iedere verkoper kan dit belang anders liggen. Voor de een is een hoge prijs het belangrijkste en is er voldoende tijd deze te realiseren, voor de ander is de snelheid van de verkoop juist belangrijker en dient de scherpte van de prijs hierop juist te worden afgestemd. Het is ons vak op uw specifieke situatie in te spelen. In de volgende alinea’s leest u uit welke stappen het verkoopproces bestaat wanneer u besluit ons in te schakelen voor het verkopen van uw huis in Leusden en omstreken.
 

Bepalen vraagprijs

Aan de hand van vergelijkingspanden én de haast die u heeft met de verkoop van uw huis bepalen wij de vraagprijs. Wij verzamelen alle relevante gegevens om de koper straks goed te informeren: kadastrale gegevens, bestemmingsplannen, bouwtekeningen, informatie over de omgeving etc. Wij hebben binnen ons kantoor alle gegevens bij de hand om te komen tot een juiste vraagprijs. We kunnen dan ook met zekerheid zeggen voor welke prijs u uw huis zult verkopen. Hierbij houden wij altijd een bandbreedte aan van ca. 5%.
 

Samen vervaardigen van foto's en maken van brochure/presentatie

Vervolgens besteden wij uitgebreid aandacht aan de verkoopmarketing: wij zorgen voor een aantrekkelijke full-colour presentatie in onze etalage, op onze internet-site, op www.funda.nl en in plaatselijke en regionale (dag-)bladen. Daarnaast informeren wij rechtstreeks onze eigen zoekers (ca. 200). Wij geven u graag tips om uw woning er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien, eventueel voorafgaand aan de verkoop nog enig klein onderhoud te plegen. De brochure is fraai en volledig met tekeningen en overige zaken die van belang zijn. Uw huis verkopen in Leusden of een andere gemeente in de buurt wordt op deze manier een stuk gemakkelijker gemaakt.
 

Landmark dossier maken

Wij doen onderzoek voor u en de koper naar specifieke kwalitatieve eigenschappen van de woning. Uitzoeken of er bestemmingsplannen in de omgeving gewijzigd worden, is daarvan een goed voorbeeld. Ook het inzichtelijk maken van de omgeving voor wat betreft scholen, winkels, huisartsen, medische hulp en andere van belang zijnde zaken is iets wat we in deze stap doen. Daarnaast geeft ons milieurapport inzage in de bodemgesteldheid. Uw meldingsplicht wordt hierdoor uitvoerig in kaart gebracht.
 

Huis verkopen door gerichte bezichtigingen

Dankzij onze eigen uitgebreide kopers database en het internet reageren vooral oprecht geïnteresseerde gegadigden op uw woning. Ook onze sterke focus op een huis verkopen in Leusden en omstreken, maakt dat er zeer gericht gegadigden worden verkregen. Bovendien gaan wij na hoe geïnteresseerd degene is die zich meldt voor een bezichtiging. Hierdoor krijgt u niet zozeer kijkers, maar aspirant kopers over de vloer. Wij maken de afspraak in overleg met u en leiden de kopers rond. Na ieder bezoek van aspirant-kopers informeren wij u op de afgesproken wijze over de interesse. Het is van belang om van "kijkers" te weten wat zij van het huis vonden. Dit is weer van belang omdat wij zo kunnen peilen hoe uw woning in de markt ligt en of we dingen moeten aanpassen om de verkoop voorspoedig te laten verlopen.
 

Onderhandelen

Door ons gedegen vooronderzoek en een realistische kijk op de vraagprijs weten wij meer uit de onderhandelingen te halen. Bovendien staan wij als professional objectief in het proces en zorgen wij ervoor dat u niet te snel concessies doet bij het verkopen van uw huis. Bij een overweldigende belangstelling proberen we de optimale prijs te bereiken zonder dat bepaalde kopers zich achtergesteld voelen.
 

Afwikkeling

Na het tot stand komen van de koop zijn er drie tevreden partijen: u als verkoper met een goede prijs, de koper met een nieuwe woning en ook wijzelf natuurlijk, want dit is ons vak. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een correcte afwikkeling: het opstellen van de koopakte en de communicatie met de koper, bank en notaris. Wij zijn bij de oplevering, controleren de leveringsakte en de nota van afrekening. Zijn er na de overdracht, ondanks alle in acht genomen zorgvuldigheid, toch nog vragen of klachten, dan staan wij u daar vanzelfsprekend ook in bij.

Benieuwd hoeveel u kunt financieren?


Neem contact op met Succes Financiële Diensten 033 - 461 3347
of kijk op www.succesfd.nl
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen