Mijn favorieten

Huis verkopen Leusden

Een huis verkopen in Leusden doet u via Succesmakelaars. Wij zijn al vele jaren actief in de omgeving en weten exact waar de moderne koper naar op zoek is. Bijzonder aan ons makelaarskantoor zijn de gebundelde krachten van meerdere van onze makelaars, waardoor u tegen een concurrerende prijs geniet van extra uitgebreide dienstverlening.

Een klein voorbeeld: wanneer u uw woning te koop zet, komt deze in de etalage van al onze makelaars te hangen. Ook spant elke makelaar zich in om de woning in zijn persoonlijke netwerk te verspreiden. Door deze verhoogde exposure wordt uw huis verkopen in Leusden niet alleen een stuk makkelijker, maar verloopt het traject ook sneller.
 

Huis verkopen in Leusden-Zuid


Leusden-Zuid is een populair woongebied dat in vroeger tijden bekend stond onder de naam Leusbroek. Onze ervaring is dat het prima mogelijk is om uw huis te verkopen in deze regio. Kennis van het gebied en de lokale kopersmarkt is wel noodzakelijk om een optimale verkoopprijs te realiseren.

Deze kennis bezitten de makelaars van ons kantoor in overvloed. Wij wenden onze ervaring aan om de verkoop van uw woning in goede banen te leiden en ontzorgen u gedurende het gehele traject compleet. Uiteraard krijgt u daarnaast een vaste contactpersoon die u continu op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen.
 

Appartement te koop aanbieden in Leusden


Eenzelfde serviceniveau kunt u verwachten van onze appartmentmakelaars Perrie en Esmee. Zij helpen u graag met het verkopen van uw appartement in Leusden. Bij de verkoop van een appartement gelden andere criteria dan bij een huis, waardoor het inschakelen van een gespecialiseerde makelaar hiervoor een goed idee is.

Perrie en Esmee zijn beiden experts in de kunst van (online) marketing, wat u helpt om uw appartement zo snel mogelijk aan de man te brengen. Zij hebben veel ervaring met starters en zijn van 9:00 uur ’s ochtends tot 21:00 uur ’s avonds continu bereikbaar per telefoon of via WhatsApp. Zo onderhoudt u altijd een kort lijntje met uw makelaar; wel zo prettig!
 

Huis verkopen in Leusden: op zoek naar nieuwbouw project?


Of u nu uw appartement bedrijfspand of huis wilt verkopen in Leusden; bij Succesmakelaars zit u goed. Ook wanneer u zelf op zoek bent naar een nieuwe woning, kunnen wij u verder helpen. In de regio zijn er bijvoorbeeld diverse interessante nieuwbouw projecten die de moeite van het bekijken waard zijn.

Probeert u al enige tijd uw huis te verkopen in Leusden, maar is dit nog altijd niet gelukt? Dan zal een telefoontje naar Succesmakelaars zeker lonen. Bel ons op (033) 494 77 07 of stuur een mailtje naar info@succesmakelaars.nl om meer informatie aan te vragen. Graag gaat onze ervaren makelaar met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen