Mijn favorieten

DE 7 ZEKERHEDEN VAN SUCCESMAKELAARS


SAMENWERKING. Wij geloven in het bundelen van krachten. Door ons samen met u én andere zelfstandige makelaars in te zetten, vergroten wij ons netwerk, de promotiemogelijkheden en effectiviteit. Daarmee zijn wij beter in staat een koper voor uw woning te vinden en krijgt u meer waar voor uw geld!

GEMAK. Het verkopen van een woning vergt veel tijd en een goede voorbereiding. Niet iets om er even bij te doen. De Succesmakelaar neemt u zorgen uit handen. Van de presentatie, bezichtiging, onderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris.

TRANSPARANTIE. U heeft er niets aan om iets mooier voorgespiegeld te krijgen dan het is. Daarom geven wij helderheid in lasten en plichten, spreken we vooraf duidelijk af wat we gaan doen, maken we de courtage en verkoopwaarde inzichtelijk etc. Zo overziet u de voor- én nadelen en kunnen wij u begeleiden bij een juiste keuze.

RESULTAAT. Onze werkwijze en samenwerking maken de Succesmakelaars zeer effectief. Of het nu gaat om de verkoopopbrengst, verkooptermijn of de gezamenlijke inspanning om onze afspraken na te kunnen komen. We zijn steeds op zoek naar de beste oplossing.

BETROKKENHEID. Het verkopen van een huis begint altijd met de wens te verhuizen naar een andere woning. Een die beter aansluit bij uw huidige situatie. De Succesmakelaars anticiperen hierop door u onder andere te helpen met de financiële afwegingen bij de verkoop. De stevige wortels in de regio zorgen bovendien dat de makelaars de markt kennen zodat zij u oprecht kunnen helpen. Dat voelt prettig.

INSPIRATIE. Wij verrassen u graag in positieve zin. De Succesmakelaars doen er daarom alles aan om u nieuwe ideeën op te laten doen. Het geeft u de kans te dromen en meer inzicht te krijgen in uw wensen. Enthousiasme werkt aanstekelijk!

KENNIS EN KUNDE. De Succesmakelaars zijn regionaal gebonden. Daarmee koppelen wij het voordeel van samenwerken aan goede kennis van uw buurt. Wij kunnen direct anticiperen op de veranderingen in de markt of ontwikkelingen in uw regio. Uiteraard krijgen onze makelaars alle verplichte NVM-cursussen. Altijd up-to-date.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen