Mijn favorieten

WAT ONDERSCHEIDT SUCCESMAKELAARS


Succesmakelaars is een samenwerkingsverband van ervaren zelfstandige NVM-makelaars die tegelijkertijd voor u in een regio aan de slag gaan. Dit betekent in de praktijk dat uw huis bij meerdere makelaars in de etalage hangt en bij ieder van hen onder de aandacht wordt gebracht bij hun netwerk. Bovendien hanteren de Succesmakelaars inzichtelijke vergoedingen die samenhangen met de verkoopduur. Hoe langer uw woning te koop staat hoe minder u betaalt! 

De Succesmakelaars zijn allen beëdigd makelaar en gecertificeerd door het Register Makelaar & Taxateur (RMT). De titel RMT houdt in dat de makelaar/taxateur over de kennis en middelen beschikt om uw woning op verantwoorde wijze te verkopen of een woning aan te kopen.

Daarnaast zijn alle Succesmakelaars aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en Vastgoeddeskundigen (NVM). Als u een NVM-makelaar bij uw verkoop betrekt, laat u de verkoop niet zomaar aan een makelaar over. U krijgt er direct enkele faciliteiten bij: een landelijk netwerk met woningaanbod, een kenniscentrum met woning- en wijkinformatie, de garantie dat de makelaar jaarlijks wordt geschoold, de NVM Erecode in verband met belangenverstrengeling, een klachtencommissie en kosteloze diensten zoals het meeverhuizen van uw nutsvoorzieningen.

Ook heeft Succesmakelaars een samenwerking met de Erkend Hypothecair Planners (EHP) van Succes Financiële Diensten. Zij inventariseren uw situatie en toekomstplannen en maken op basis daarvan een prognose van uw financiële positie op termijn.
  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen